Haberler

44 YILLIK ANILAR TAZELENDİ

17 Şubat 2018 Cumartesi

Demirci'nin eğitim hayatına tanıklık etmiş, öğretmen Ahmet Acarı öğrencileri evinde ziyaret etti.

1956 yılında başladığı öğretmenlik mesleğini 1983 yılında tamamlayarak emekliliğe ayrılan 85 yaşındaki öğretmen Ahmet Acar, yıllar sonra öğrencileri ile sohbet ederek, anılarını tazelediler.

1968 ile 1973 yılları arasında Abdurrahman Şerefbey İlkokulunda Öğretmen Ahmet Acar'in öğrencileri olan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Naci Akbüber, Hasan Çizmeci ve Burhan Bilgin evinde ziyaret ettiler.

Yıllar sonra öğrencileri ile buluşan Ahmet Acar, uzun uzun sohbet ederek, öğrencilik yıllarını konuştular.  Öğretmen Ahmet Acar, meslek hayatı boyunca fotoğraflara taşıdığı anılarını öğrencileri ile birlikte yeniden bakarak anılarını tazelediler.

Öğretmenlik mesleğini çok sevdiğini söyleyen Ahmet Acar, görev yaptığım yıllarda her öğrencimle ayrı ayrı ilgilenirdim. 1968 ve 1973 yıllarında eğitim verdiğim öğrencilerimi bugün karşımda görmek beni mutlu etti" dedi

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta " Öğretmenimiz Ahmet Acar, bizlere eğitim anlamında, hayata bakış anlamında çok değerli bilgiler verdi. Allah öğretmenimize uzun ömürler versin. Bize emek veren öğretmenimizi ziyaret ederek, öğrencilik yıllarındaki anılarımızı hatırladık "dedi.

Başkan Selami Selçuk, ziyaret sonunda öğretmen Ahmet Acar'a çeşitli hediyeler takdim ederek kendisine teşekkür etti.

3339

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ