Haberler

BAŞKAN SELÇUK, ORTAÖĞRETİM KIZ YURDU İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

15 Aralık 2017 Cuma

Belediye Başkanı Selami Selçuk İlçede yapımı devam eden kız öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İlçemiz Yenice mahallesi Güreş harmanı mevkiinde yapılan 144 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatında çatı kaplaması tamamlanırken dış cephe mantolama çalışmaları devam ediyor diğer yandan iç cephede yatakhanelere elektrik tesisatı döşemesi ve sıva çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Ortaöğretim Kız Öğrenci yurdumuz 2017 yılı Mayıs ayında temel atma töreni yapıldı. Yaklaşık 5 Milyonluk bir yatırım. Yurdumuz tamamlanmak üzere. Devletin ne demek olduğunu, iyi yönetilen bir ülkenin nasıl bu kadar büyük yatırımların yapıldığının da bir göstergesi. Allah devletimize zeval vermesin. Bu yurdumuzda engelli öğrencilerimize yönelikte içerisinde gerekli düzenlemeler yapıldı. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz bu yurtta 1'inci sınıf şartlar da konaklayacaklar ve eğitimlerini sürdürecekler. Fakir gariban aile çocukları hiç bir vakıfa hiç kimsenin merhametine sığınmadan devletimizin şefkatli kollarında okuyacaklar. İlçemize böyle bir yatırım kazandıran ekibin merkezinde olmakta bizler için iftihardır " dedi. 

2271

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ