Haberler

2 MAHALLE'DE, 1 MİLYONLUK ( TRİLYON ) YATIRIM BAŞLIYOR

19 Temmuz 2017 Çarşamba

Demirci kazandığı yeni yatırımlar ile enerji alt yapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Demirci'nin yarım asırlık enerji alt yapısı yeni yatırımlar ile yenilenirken, elektrik kesintilerinin de önüne geçildi. İlçemiz Yarbasan ve Küpeler mahallelerinde GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülen elektrik projelendirme çalışmaları tamamlanarak, çalışmalara başlandı.

Yaklaşık 1 Milyonluk ( Trilyon ) elektrik yatırımı yapılacak olan Yarbasan ve Küpeler mahallelerinde elektrik hatları yenilenirken, yeni trafo merkezleri de kurularak yaşanan elektrik kesintileri tarihe gömülecek.

Ak Parti Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar "  İlçemizin enerji alt yapısını yenileme yatırımları kapsamında Küpeler ve Yarbasan mahallelerinde yatırım başlıyor. Diğer mahallelerimizde de elektrik yatırımlarının yapılması için çalışmalarımızı yürütüyoruz " dedi.

Belediye Başkanı  Selami Selçuk ise " Yatırımlar şehri Demircimiz de Belediye çalışmalarımız, ulaşım, sulama göleti, okul ve yeni hükümet konağı yatırımlarının yanı sıra elektrik yatırımları da hızla devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan elektrik kesintileri yapılan yeni elektrik yatırımları ile son buldu. İlçemize bağlı mahallelerimizde de yaşanan bu sıkıntıların önüne geçilebilmesi yeni enerji yatırımları devam ediyor. Yarbasan ve Küpeler mahallelerine yapılacak olan yeni elektrik yatırımının hayırlı uğurlu olsun " dedi. 

GDZ Elektrik A.Ş. tarafından Küpeler ve Yarbasan mahallelerinde yapılacak olan elektrik hat yenileme ve trafo merkezi oluşturma çalışmalarının hava şartlarının müsaade ettiği sürece 3 ay gibi bir sürede tamamlanması hedefleniyor.

3020

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ