Haberler

EKİPLER BAYRAĞI DİKTİ, DEMİRCİ'YE BAYRAM HEDİYESİ

23 Haziran 2017 Cuma

Demirci'nin her noktasında hizmetlerini etkin bir şekilde sürdüren Demirci  Belediyesi, İlçenin trafik sorununa neşter vuracak olan yeni çevre yolunun genişletme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Demirci Belediyesi tarafından yapımına bu yıl başlanan yeni çevre yolu çalışması ekiplerin yoğun gayreti ve çalışması ile ramazan bayramı öncesinde tamamladı. Pazaryeri ile Kozağaç çamlığı arasında kalan alandan yapımına başlanan ve Salihli karayoluna birleşen çevre yolunda ekipler genişletme çalışmasını süresinden önce tamamlarken, bir yandan istinat duvar örme çalışmalarına hızla devam ediyor.

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ BU YAZ TAMAMLANACAK

Belediye Başkanı Selami Selçuk  yaptığı açıklama da " Belediyemiz fen işleri ekiplerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Hizmetin adresi Demirci Belediyesi ismine bir kez daha layık olduk. İlçemizin trafik sıkışıklığına büyük ölçüde çözüm bulacak olan yeni çevre yolu ekiplerimizin yoğun gayreti ile bayram öncesinde tamamladık. Bayramın hemen ardından yine yoğun bir çalışma temposu ile yeni çevre yolumuzun zemin tesviye malzemesinin serilmesinin ardından, çevre düzenlemesi ve yürüyüş yolu çalışmalarına başlıyoruz. Demirci'ye ne söz verdiysek her daim gerçekleştirdik. Bu yaz bu yeni çevre yolumuzu tamamlayarak, ilçe dışına gidecek, hastaneye gidecek olan vatandaşlarımızın şehir merkezi trafiğine takılmadan ulaşabilecekler. Demircimize hayırlı uğurlu olsun " dedi.

Yaklaşık 2 kilometre mesafede olan yeni çevre yolu 12 metre genişliğinde olacak. 

4283

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ