Haberler

İZMİROĞLU KÜLTÜR MERKEZİ VE GÖZLEMEVİNİN TEMELİ ATILDI.

25 Mayıs 2017 Perşembe

Yatırımlar şehri Demircimizde yatırımlar günü olan 25 Mayıs Perşembe günü Eğitim Fakültemize hayırsever işadamı Özgen İzmiroğlu yapılacak olan dev yatırımın temeli atıldı.

Düzenlenen törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, Akademisyenler, Daire Amirleri ve Vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanımız Selami Selçuk " Biz Demirci de yaşamaktan, Demircili olmaktan mutluyuz. Bizi mutlu eden en bariz  özelliklerimizden biri de eğitime verilen önemdir. İşte bugün eğitime önem veren bir ailenin yıllardan sonra memleketine yaptığı fedakarlık, kadirşinaslık, vefakarlık örneği için burada toplanmış  bulunmaktayız.İnşallah yapılacak olan bu yatırımla  Demirci çevresinden bir kat daha farklı bir kat daha kaliteli bir kat daha ayrışmış olarak yoluna devam edecek. Özgen beyin kendisine ulaştığımızda bizi hiç ret etmedi. Bugün bu yatırımı ilçemize kazandıran hayırsever işadamımıza ve  ailesine şükranlarımı sunuyorum "dedi.

Hayırsever işadamı Özgen İzmiroğlu ise " Bu memleket hakikaten çok iyi insanlar yetiştirdi. Biz şimdi sadece memleketimize vazifemizi yapıyoruz. İnanın neyim varsa koyacağım. Biz çok zengin havalı bir insan değiliz. Tamamen tabii burada bir  Demircili olarak büyümüş, bu sokaklarda yaşamış bir insanım. Benim çocukluğum harp zamanında 8 kişinin yaşadığı bir evde geçti bizim hiç bir şeyimiz yoktu.Buna rağmen çalıştım eğitime önem verdim ve bitirdiğim her okulda birinci oldum. Bugün memleketime hizmet etmenin, bir eser kazandırabilmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyim "dedi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi "  Göreve geldiğimde Demirci eğitim fakültemizi ziyaret ettiğimde en büyük eksikliğin kütüphane olduğunu gördüm. Bu konuyu gündeme getirdiğimde sağ olsun Demirci Belediye Başkanımız bunu bir görev akdettiler Demircili yardımsever Özgen İzmiroğlu ile tanıştık. Bugün burada bu güzel yatırımın temelini atarken, aynı zamanda da yine hayırseverlerimizce Eğitim Fakültesi Sultan Abdülhamid Han camiinin temelini de atacağız. Demirci Eğitim Fakültemizin gelişip büyümesi için yeni bölümlerin açmaya devam ediyoruz. Burası alt yapısı olan bir okul. Her türlü imkan verildiği ve olanak sağlandığı sürece bu okulu kimse kaldıramazda kapatamazda. Hiç bir zaman bunun endişesi olmasın" dedi.  

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise " Söylenebilecek sözlerin en etkilisi ve en güzeli bu güne kadar atılan adımlarla ortaya konulan iradeyle söylenmiştir.Böylesi güzel bir anı paylaşmak onuru fazlasıyla bana yetiyor. Demirci'de bugün yeni yatırımların temelini atıyoruz. Bu noktada emeği geçen başta Belediye Başkanımıza, Eğitim Fakültesi Dekanımıza ve Hayırsever İşadamımıza teşekkür ediyor, yatırımların ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum "dedi. 

Konuşmaların ardından Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol tarafından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e Demirci ipek halı hediye edildi. 

Belediye Başkanımız Selami Selçuk tarafından Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi'ye Demirci ipek halısı hediye edildi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç tarafından Hayırsever İş adamı Özgen İzmiroğlu'na Demirci ipek halısı hediye edildi. 

Diğer yandan Belediye Başkanımız Selami Selçuk tarafındanda Hayırsever İş adamı Özgen İzmiroğlu'na da naht tablo hediye edildi. 

Daha sonra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Hayırsever İşadamı Özgen İzmiroğlu,Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanımız Selami Selçuk ve beraberindeki heyet İzmiroğlu Kültür Merkezi - Gözlemevinin temel atma törenini gerçekleştirdiler. 

2242

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ