Haberler

MHP'DE YILMAZ AYHAN GÜVEN TAZELEDİ

26 Nisan 2017 Çarşamba

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Demirci İlçe Teşkilatının olağan kongresinde mevcut başkan Yılmaz Ayhan güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Demirci İlçe Teşkilatının olağan kongresi Demirci Ticaret ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Kongreye MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Manisa eski Milletvekili Ahmet Orhan, eski belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kongrenin divan başkanlığını MHP Manisa eski Milletvekili Ahmet Orhan yaptı. 254 delegenin oy kullandığı kongrede mevcut başkan Yılmaz Ayhan 152 delegenin oyunu alarak yeniden MHP Demirci İlçe Başkanlığına seçildi. Diğer aday Ümit Kanyılmaz ise 101 oy alırken, 1 oy da geçersiz sayıldı.

Kongrenin ardından konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan " Demirci Milliyetçi Hareket Partisi olarak birleştirici ve bütünleştirici olacağız. Teşkilatımız olarak hedeflerimiz ve anlayışımız ilkeli, dürüst siyaset, şeffaf yönetim ve halkımıza hizmet olacaktır" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Demirci İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan'ın yönetim kurulu listesinde ise " Ahmet KOÇ, Mehmet GÜNCAN, Yüksel KÜÇÜKKARACA, Serdar ÇORLU,Erkan DUMAN, Nurdoğan BAYRAM, Muharrem ŞAHİN,Necati GÖKKAYA, Hilmi AKKILIÇ, Selahattin ÇETİNKAYA, Yasin YALÇIN, Erkan KAYA, İsmail SARIKAYA ve  Zinnur ÇOBANOĞLU yer aldı.

Belediye Başkanımız Selami Selçuk'ta, MHP Demirci İlçe Başkanlığına seçilen Yılmaz Ayhan'ı arayarak tebrik etti.

6537

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ