Haberler

BAŞKAN SELAMİ SELÇUK, GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİ İLE BULUŞTU

20 Ekim 2016 Perşembe

Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçemiz Eğitim Fakültesi öğrencileri ile buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi.

19 Ekim 2016 Çarşamba akşamı İlçemiz Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçemiz Öğretmenevinde fakülte öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Düzenlenen programa Belediye Başkanı Selami Selçuk’un yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Demir ve Selami Amuca’da eşlik etti.

Eğitim Fakültesi öğrencileri 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör örgütü tarafından yapılan hain kalkışma üzerine hazırladıkları özel sunum programı sergilediler.

Programda söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, Geleceğimizin öğretmenleri ile bugün burada buluşmak bizleri mutlu etti. 15 Temmuz’da yaşanan hain girişimi unutmayacağız. Gençliğimizin bu noktada ne kadar vatanına aşık olduğunu bir kez daha gördük. Rabbim bu aziz millete bu tür olayları bir daha yaşatmasın “ dedi.

GENÇLER GELECEĞİMİZDİR

Gençlerin toplumun geleceği olduğunu ifade eden Başkan Selami Selçuk “ Ülkemiz bilgili, tecrübeli ve gelişen şartlara kendini hızlıca adapte edebilen gençler ile yükselecektir. Türkiye gençlerimizin omuzlarında müreffeh yarınlara ulaşacaktır. Fakültemiz öğrencileri ile böyle anlamlı bir gecede bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleme imkânı bulduk. Bu tür organizasyonlar düzenleyerek İlçemizde öğrenim gören öğrencilerimiz ile buluşmaya devam edeceğiz                “ dedi.

2680

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ