Haberler

İLÇE MERKEZİ DOĞAL GAZ BORU HATTI DÖŞEMESİ BAŞLADI

20 Temmuz 2022 Çarşamba

Demirci ilçe merkezinde doğal gaz boru hattı döşemesine başlandı.

İlçenin yıllardır beklediği doğal gaz yatırımında Gördes - Demirci arasında boru hatlarının yeraltına alınma çalışmaları sürerken, ilçe merkezinde de çalışmalar hız kazandı.

Aksagaz ve Dem İnşaat firması tarafından yapılan çalışmalar kapsamında boru hattı döşemesi Beyazıt mahallesinden başladı.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ile birlikte çalışmaların başladığı alana gelerek firma yetkilileri ile görüştü ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şehir içi boru hattı çalışmalarının Beyazıt mahallesinden başlayarak Cumhuriyet, Doktor Mehmet Akarsu  üzerinden devam edecek çalışmalarla ilçenin tamamına dağılarak yapılacağı belirtildi.

MEMLEKETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ.

SÖZ VERDİĞİMİZ YATIRIMI İLÇEMİZE KAZANDIRIYORUZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Uzun süreden beri emek çektiğimiz doğal gaz yatırımında ilçe merkezinde kazmayı vurduk. Kısa süre içerisinde Demirci'mize merkeze doğal gaz verilmeye başlanacağını ifade etti şirket yetkilileri. Demirci'miz için çok büyük bir kolaylık. Daha rahat yaşama noktasında önemli bir yatırım. Bu yatırımı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Beraberce Cumhur İttifakı olarak şehir içi nüfusunun 20 Binin üzerinde olduğunu ispatlamak için çok emek sarf ettik. Bu konuda emek çeken herkese çok teşekkür ediyorum " dedi.

İlçe halkı da Demirci'de yıllardan beklenen yatırımın başlaması mutlu olduklarını ifade ettiler.

Beyazıt Mahalle Muhtarı Halil Demir ise " Doğal gaz yatırımımız başladı. Çalışmalar ilk önce Beyazıt mahallemizden başladı. Mutluyuz. Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede ilçemizde doğal gaz hizmet vermeye başlar "dedi.

1889

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ