Haberler

DEMİRCİ'DE SONBAHAR FOTOĞRAF YARIŞMASI

12 Ekim 2021 Salı

Demirci'de fotoğrafseverler ve fotoğraf tutklunları için " Demirci'de Sonbahar " konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor. 

Demirci Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak olan fotoğraf yarışması 15 Ekim Cuma günü başlayacak ve 15 Kasım 2021 Pazartesi günü 23.59'da sona erecektir. 

Fotoğrafseverlerin istekleri doğrultusunda çektikleri " Demirci'de Sonbahar " görsellerini hazılayarak 2 MB boyutundan az ve 4 MB boyutunu aşmayacak şekilde http://demircifotograf@gmail.com mail adresine fotoğraf üzerine yazmadan mail bilgi notuna isimlerini, iletişim numaralarını çektikleri fotoğrafın konusunu, temasını ve fotoğrafına isim vererek gönderebilirler. 

Her yarışmacı fotoğraf yarışmasına en fazla 3 renkli fotoğraf ile katılabilir.

Fotoğraf makinesinin yanı sıra cep telefonu ile de sonbahar çekimi yapanlar da yarışmaya katılabilirler. 

Fotoğraf yarışmasında 18 - 21 Kasım tarihlerinde kurul tarafından 15 fotoğraf seçilerek http://www.demirci-bld.gov.tr adresinden halk oylamasına sunulacak. Yarışmaya fotoğrafı ile katılanlara teşekkür belgesi ve mansiyon ödülü verilecek. 

Çekimler Demirci sınırları içerisindeki alanlardan olmalı ve fotoğrafı çeken kişi çektiği yerin bilgisini de gönderdiği maile not olarak eklemelidir. 

Fotoğraf yarışması ile ilgili tüm genel şartlar ve koşulları okumak için pdf bağlantı linkine tıklayınız ; https://demirci-bld.gov.tr/pdf/Demirci-Fotograf-Yarismasi-Sonbahar.pdf

Fotoğraf yarışması taahhütnamesi için pdf bağlantı linkine tıklayınız ; https://demirci-bld.gov.tr/pdf/Demirci-Fotograf-Yarismasi-Taahhut.pdf

2109

Tüm Haberler