Haberler

DEMİRCİ, TEKNOFEST 2020 FİNALİNDE

22 Eylül 2020 Salı

Yaptığı başarılı projeleri ile Demirci'ye başarı ve gururu yaşatan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, " TEKNOFEST 2020 finalinde ter dökecek.

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Yenilik Peşinde Ekibi; Yenilenebilir Enerji konusunda hazırladıkları tasarım ile Dünyanın ikinci Türkiye'nin en büyük havacılık festivali olan  TEKNOFEST 2020 “Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışmasında Lise Kategorisinde finalde yarışacaklar.

24 - 27 Eylül 2020 tarihlerinde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Gaziantep Havalimanı’nda düzenlenecek TEKNOFEST 2020 finalinde Demirci'yi temsil edecek olan öğrenciler Atakan Uman, Enes Cengiz ve Müdür Yardımcımız Resul Cengiz’e finalde yarışacaklar.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, TEKNOFEST 2020'de Demirci'yi temsil edecek olacak öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyorum "dedi.

Türkiye’de projesiyle 40 okuldan birisi olmaya hak kazanan NFKAL Yenilik Peşinde Ekibi daha öncede Türkiye çapında düzenlenen Pirelli firmasının düzenlediği yarışmada da Türkiye 3.sü olmuştu.

1326

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ