Haberler

DEMİRCİ TEK YÜREK OLDU, MEYDANLAR AYYILDIZ

17 Ekim 2019 Perşembe

Demirci'de  binlerce kişi Barış Pınarı Harekatı'na destek yürüyüşü gerçekleştirdi.

Demirci Çereşe meydanından Mehter marşları eşliğinde başlayan Barış Pınarı Harekatına destek yürüyüşü belediye hizmet binasına önüne kadar yaklaşık 5 Bin kişinin katılıdı.

Yürüyüşte vatandaşlar Türk bayrakları ile yürürken, Demirci Akıncıları Motosiklet kulübü üyeleri de kortejde yer aldı. 

Belediye hizmet binası önünde bulunan Atatürk anıtı önünde toplanan binlerce  vatandaş Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okudu. 

Atatürk anıtı önünde konuşma yapan Demirci Kaymakamı Adem Kaya " Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır sözünden hareketle " Barış Pınarı Harekatında" mücadele veren kahraman Mehmetçiğimize destek için bayraklarımızla yürüyüş düzenledik. Binlerce vatandaşımızda bu programa destek verdi. Şimdi bu meydanı dolduran binlerce vatandaşımız ile harekatta mücadele veren mehmetçiğimize buradan asker selamı gönderelim "dedi. 

Binlerce vatandaş Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk ile birlikte Mehmetçiğe asker selamı gönderdiler. 

Konuşmaların ardından Demirci'deki 4 ortaöğretim kurumu öğrencileri tarafından Barış PınarI Harekatı için hazırlanan koreografi gösteri klipleri izletildi. 

Okunan Fetih suresi ve duanın arından program sona erdi. 

3021

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ