Haberler

BAŞKAN SELÇUK, KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL ÜMİT DÜNDAR'I ZİYARET ETTİ.

21 Ağustos 2019 Çarşamba

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ankara temasları kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ı makamında ziyaret etti. 

Ankara'da ziyaret ve yatırım temaslarında bulunan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Kara Kuvvetleri Komutanlığına geçerek Manisalı hemşerimiz Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar Paşa ile buluştu. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un ziyaretinden memnuniyet duyan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Manisa ziyaretinde Demirci'yi de ziyaret etmek istediğini ifade etti. Başkan Selami Selçuk'un çalışmalarını yakından takip ettiğini, İlçede güzel çalışmalar yaptığını söyleyerek, tüm Demirci halkına selamlarını iletti. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise yaptığı açıklamada " Ankara'da İlçemizde devam eden yatırımları ve yeni yatırımlar ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere temaslarımı sürdürüyorum. Ziyaretlerim kapsamında 15 Temmuz gecesinde Milletinin ve Devletinin yanında olan Manisalı hemşerimiz Kara Kuvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ı makamında ziyaret ettim. Kendisi ile samimi bir sohbet etme imkanımız oldu. Orgeneral Ümit Dündar Paşa'yı, İlçemizde misafir etmek için davet ettim. Kendisi de işlerinin yoğunluğunuz azalltığında Demirci'yi ziyaret edeceğini söyledi. Rabbim vatanımız, bayrağımız için 24 saat bir fiil görevde olan Mehmetçiğimizi korusun. "dedi.

3038

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ