Haberler

DEMİRCİ'DE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENLERİ KUTLANDI

19 Mayıs 2019 Pazar

Demirci'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri coşku içinde kutlandı

Milli Mücadelenin 100. yıl dönümü olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında gerçekleşti.

Demirci Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde Çereşe meydanından Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadına kadar kortej yürüyüşü yaptı.

Atatürk anıtı önünde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz tarafından anıta çelenk sunumu yapıldı.

Akabinde Kaymakam Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe protokolü törenlerin yapılacağı Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadına geçiş yaptı.

Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında düzenlenen törenlere Kaymakam Mutlu Akyol, eşi Oya Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, Cumhuriyet Savcısı Eba Nevfel Uçar ve daire amirleri katıldı.

Törenler Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile başladı.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı canlandırıldı. Törende ayrıca şiirler ve geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen şiir okuma yarışmasında Türkiye 3'cüsü olan Fatma Salur, " Mehmet Toprak Oldu " şiirini okudu.

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinin sonunda Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Demirci Akıncıları Halk Oyunları ekibinin gösteriri büyük beğeni topladı.

Törende ayrıca Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri Kaymakam Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Cumhuriyet Savcısı Eba Nevfel Uçar tarafından verildi.

3792

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ