Haberler

5 LİTRE YAĞI GETİR, DETERJANI GÖTÜR

11 Mart 2019 Pazartesi

Demirci ilçesinde belediye tarafından çevreye saygı projesi altında atık yağ toplama kampanyası başlatıldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Kampanya kapsamında 3 ayda Bin litre atık yağ toplandığını, 5 litre atık yağ getirenlere belediyeden sıvı deterjan hediye edildiğini söyledi.

Demirci Belediyesince ilçede evlerden, işyerlerinden ve lokantalardan toplanan atık yağlar toplanıyor. Belediye ayrıca evlerden ve işyerlerinden 5 litre atık yağ getiren her vatandaşa bulaşık deterjanı hediye ediyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, yaklaşık 3 gibi bir sürede Bin litre atık yağı topladık. Topladığımız yağları geri dönüşüme gönderiyoruz. Kampanyamızın daha da hızlanması ve ilgi çekmesi amacıyla 5 litre atık yağ getiren, her vatandaşımıza belediyemizden sıvı bulaşık deterjanı vereceğiz " dedi.

Başkan Selami Selçuk, "Nüfusun sürekli arttığı, doğal kaynakların hızla tükendiği bir dünyada çevre sorunları giderek önem kazanmaktadır. Günümüzde her alanda tüketilen yağların bilinçsizce tahliye edilmesi çevremize onarılamaz büyük zararlar vermektedir. 1 litre atık yağ, bir milyon litre suyun kirlenmesine yol açmaktadır. Atık Yağ kampanyamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu noktada vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz " dedi.

1562

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ