Haberler

MESELE ; DEMİRCİ

16 Ocak 2019 Çarşamba

Demirci'ye yapılan yatırımlar ve yeni yatırım projeleri bu toplantıda değerlendirildi

15 Ocak 2019 Salı günü Demirci'yi ziyaret eden Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner, gündüz yaptığı resmi kurum ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanı Selami Selçuk'un ev sahipliğinde Demirci Belediyesinde bir toplantı gerçekleşti. 

Gerçekleşen toplantıya Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, İlçe Emniyet Amiri Mesut Muhammed Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdoğan Bayram, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Bilek, Bakkallar Odası Başkanı Zeki Demir, Şoförler Odası Başkanı İrfan Aksu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Simavlı, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Akay, AK Parti eski İlçe Başkanları Selami Kemer, Mustafa Bakır, Ertuğrul Uyar, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Ünlü, Akif Altunbaşak katıldı. 

Yapılan toplantıda Demirci'de devam eden mevcut yatırımlar ele alınırken, geleceğe dönük yapılacak olan yeni yatırım projeleri de konuşuldu.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircimiz verimli bir toplantı oldu. Hemşerimiz, Adalet Bakan Yardımcımız Cengiz Öner ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimizin katılımı ile İlçemize yapılan yatırımlar ve yeni yatırımların konuşulduğu güzel bir görüşme oldu "dedi.

3193

Tüm Haberler