Haberler

DEMİRCİ GENÇLİK MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

10 Aralık 2018 Pazartesi

Demirci'de öğrencilerin ve gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha da profesyonelce yararlanması amacıyla İlçeye Yeni Gençlik Merkezi kazandırılıyor.

Demirci Belediyesi'nin, Gençlik ve Spor Bakanlığına teklifi ile yapılan protokol çerçevesinde İlçemiz eski itfaiye meydanındaki Ticaret ve Kültür Merkezinin 2'inci katı Gençlik Merkezi olarak dizayn.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Gençlik Merkezi olarak kullanılacak salonda inşaat çalışması başladı. 6 bölüme bölünecek olan salonda inşaatın yaklaşık 1 ay gibi bir sürede tamamlanmasının ardından iç teşrifat malzemeleri döşenecek.

Gençlik Merkezi içerisinde Bilgisayar Odası, Has Oda, Müzik Odası, Atölye, Kütüphane ve Mescit yer alırken, 2 ay içerisinde hizmete açılması hedefleniyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz yaptığı açıklamada " Belediyemizin desteği ile İlçemize Gençlik Merkezini kazandırıyoruz. Şu anda Gençlik ve Spor Bakanlığınca inşaat çalışmalarına başlandı. İki ay gibi bir sürede hizmete açmayı hedefliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise" Demirci Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanındayız. Gençlerimizin yeni açılacak olan gençlik merkezinde güzel şeyler ve yeni aktiviteler öğrenecekler. Demirci Gençlik Merkezi çok yakında gençlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetinde olacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile birlikte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sportif faaliyetler ve yeni aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz " dedi.  

1889

Tüm Haberler